Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Werkbezoek aan haven Fortaleza in Brazilie

15 februari 2017

Philipsburg – De kraanmachinist supervisor van Port St. Maarten, Romeo Gumbs, is onlangs teruggekeerd uit Port Fortaleza in Brazilië, waar hij samen met lokale partners binnen het havenbedrijfsleven, een veldonderzoek en analyse uitvoerde in een van de tophavens in Zuid-Amerika.

De Braziliaanse haven Fortaleza maakt deel uit van een stad met meer dan twee miljoen inwoners en vormt een van de meest belangrijke en strategische zeehavens van Brazilië waardoor goederen worden verscheept naar Noorden MiddenAmerika, het Caribisch gebied, Europa, Afrika en Azië. Het bezoek gaf Gumbs informatie over kranen, nieuwe apparatuur die wordt gebruikt door de internationale partners, en operationele zaken die op Sint Maarten kunnen worden toegepast bij de verdere uitbreiding van Port St. Maarten.

,,Port St. Maarten management is erg trots op de prestaties van Romeo Gumbs en de andere personeelsleden van de kraandivisie. Sint Maarten kan professionals leveren die kunnen werken op internationaal niveau. We blijven investeren in onze menselijke hulpbronnen, want dit is de sleutel tot het succes van de vrachtoperaties in de haven. Dit personeel moet zorgen voor een optimale ‘turn around’-tijd van schepen op een veilige, efficiënte en productieve manier, en met inachtneming van ‘operational excellence’ voor klanten.”

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top