Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Verzamelloonstaat online bij Belastingdienst Caribisch Nederland

DONDERDAG, 11 APRIL 2013

KRALENDIJK — Werkgevers dienen uiterlijk 30 april de Verzamelloonstaat in te dienen bij de Belastingdienst Caribisch Nederland. Zij dienen daarvoor gebruik te maken van de mogelijkheid om de gegevens online te versturen naar de Belastingdienst.

Sinds vorig jaar heeft de Belastingdienst een online Verzamelloonstaat-portal. De online Verzamelloonstaat-portal is ontwikkeld om werkgevers en de Belastingdienst in staat te stellen efficiënter te werken. Werkgevers worden nu geacht hun Verzamelloonstaat elektronisch via de website van de Belastingdienst in te dienen. Een ‘hardcopy’ inleveren is niet meer nodig.

De uitnodigingen om de Verzamelloonstaat in te dienen worden medio april verzonden met als dagtekening 30 april. Werkgevers op Saba, St. Eustatius en Bonaire krijgen dus ruim de tijd om deze in te dienen. De gegevens dienen uiterlijk 30 juni bij de Belastingdienst te zijn.

Vorig jaar hebben de inhoudingsplichtigen een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Zij worden geacht dit jaar met hetzelfde wachtwoord en gebruikersnaam online aangifte te doen. Indien de gebruikersnaam en het wachtwoord niet meer bekend zijn, kan men een email sturen naar verzamelloonstaat@belastingdienst-cn.nl.

Het is volgens de Belastingdienst niet nodig om op de uitnodiging voor de indiening van de Verzamelloonstaat te wachten. De beveiligde internetomgeving (portal) van de online verzamelloonstaat is het hele jaar door toegankelijk.

Share this page:
« Back
Back to Top