Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Stichting Belasting Accountants Bureau op Curaçaos platteland met Roadshow 'Bo Faktura pidié dun’é’

DONDERDAG, 15 NOVEMBER 2012

WILLEMSTAD — De Stichting Belasting Accountants Bureau (SBAB) organiseert op 25 november een culturele dag bij Landhuis Sta. Martha. Deze dag is in het kader van de Roadshow ‘Bo Faktura pidié dun’é’. De beste folkloristische bands uit Aruba, Bonaire en Curaçao zullen die dag optreden, waaronder Foyan Boyz, Rincon Boyz, Basic One met Janiro Eisden, Grupo Kompèr, Pura Gaita, Cariñitos en Los Paranderos.

Het evenement begint om 10 uur ‘s ochtends en eindigt om acht uur ‘s avonds. Tevens zullen er verschillende lokale gerechten, lekkernijen en snuisterijen te koop zijn. De entree voor het evenement is gratis. Bezoekers hoeven alleen een factuur met een ‘crib-nummer’ mee te nemen. Crib staat voor centrale registratie informatie belastingplichtige. Het is een specifieke codering, die uniek is en gekoppeld is aan een belastingplichtige (de onderneming).

Tijdens de culturele dag worden er verschillende prijzen weggegeven. De te winnen prijzen zijn onder andere: 2500 gulden, een vliegticket naar de Dominicaanse Republiek met DAE, een laptop, een BlackBerry en nog veel meer. Daarnaast kunnen bezoekers door te zingen en te dansen ook veel prijzen winnen.

Personen, die op die dag een kraam willen hebben voor de verkoop van eten of lokale kunstartikelen, kunnen tot morgen contact opnemen met SBAB via telefoonnummer 734-2428.

Share this page:
« Back
Back to Top