Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Staatsziekenfonds sluit ‘meet the people 2012’ af in West-Suriname

DE WARE TIJD:

07/12/2012

PARAMARIBO – Als afsluiter van 2012 krijgen de ongeveer 3.000 inwoners van Apoera, Washabo en Section gezondheidsvoorlichting van het Staatsziekenfonds (SZF). Geïnteresseerden kunnen ook gratis hun bloeddruk laten meten. Het aantal SZF verzekerden in West-Suriname bedraagt ongeveer 700.

Sinds donderdag is SZF-directeur Stephen Comvalius in West-Suriname, samen met dr. Roy Raghoe van de medische dienst van de organisatie, apotheker Liefeld en Martha Kappel, coördinator van de filialen van het SZF.

Het SZF houdt de voorlichtingsbijeenkomsten door heel Suriname, in het kader van voorlichting en preventie. “Gezonde verzekerden zijn ook in het belang van het SZF, omdat ze minder geld kosten,” licht Comvalius toe.

Sinds 2011 werd via het ‘meet the people-concept’ contact met de SZF-clientèle gezocht. In Paramaribo, Saramacca, Para en Commewijne zijn succesvolle wandel- en trimlopen gehouden.

Share this page:
« Back
Back to Top