Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Roadshow Stichting Belasting Accountantsbureau Bureau ‘Bo faktura Pidié’ loopt ten einde

DONDERDAG, 22 NOVEMBER 2012

WILLEMSTAD — De bewustwordingscampagne ‘Bo faktura Pidié’ van Stichting Belasting Accountantsbureau Bureau (SBAB) werpt zijn vruchten af. Dat zei SBAB-directeur Sherwin Casper maandag tijdens een persconferentie. Steeds meer bedrijven geven de klant een factuur mee en ook het aantal consumenten dat om een bon vraagt is gegroeid. Dat komt deels doordat de bonnen met een crib-nummer toegang geven tot de concerten die SBAB organiseert. Deze concerten zijn bijna ten einde.

Vandaag is het concert met Oscar de Leon op de Kleine Werf. Ook Son CC en Dreams zullen dan optreden. Het concert begint om half acht ‘s avonds. Daarvoor hoeven liefhebbers van salsa slechts een ‘goedgekeurde’ factuur mee te nemen. Muziekliefhebbers die meer luxe gewend zijn kunnen 200 gulden neertellen voor een VIP-plek. Ook zij moeten een bon bij zich hebben om binnen te komen. De VIP-sectie bestaat uit tafels en een dansvloer. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het SBAB-kantoor aan de Regentesselaan.

De laatste roadshows vinden plaats in december. Dan zullen Carimi, Rubby Perez en Claudius Philips met zijn Oreo-band optreden. Deze optredens zijn op 2 en 6 december. De bewustwordingscampagne heeft als doel de belastinginkomsten van de overheid te vergroten. SBAB heeft door het inzetten van verzegelde kassa’s meer zicht op de opbrengsten van winkeliers.

Share this page:
« Back
Back to Top