Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Recreëren in nieuw Marie Pampoen

23 februari 2017

De eerste fase van het masterplan voor de algehele ontwikkeling van Marie Pampoen is gereed. Gisteren is de nieuwe inrichting van het westelijk deel van de kuststrook gepresenteerd. Het project is een initiatief van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) samen met het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN).

Het gebied vanaf de pier tot bij het sportveld wordt ontwikkeld tot een recreatiepark voor de bewoners van Marie Pampoen en voor bezoekers. De Curaçao Tourist Board (CTB) coördineert het project en Heren2 Caribbean bv is belast met de implementatie van het masterplan. Demissionair minister Suzy Camelia-Römer heeft gisteren het contract voor de tweede fase overhandigd aan de projectontwikkelaar. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, zal het project in zijn geheel voltooid zijn per eind 2017.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top