Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Project Rumbo pa Trabou afgerond op Curacao

DINSDAG, 22 OKTOBER 2013

WILLEMSTAD — Rumbo pa Trabou is na drie jaar tot een einde gekomen. Het sociale werkgelegenheidsproject werd gefinancierd met fondsen van het Sociaal Economisch Initiatief (SEI). ICE Caribbean was verantwoordelijk voor de uitvoering onder coördinatie van de sector Sociale Ontwikkeling van het ministerie van SOAW en kijkt tevreden en met dankbaarheid terug op de afgelopen periode.

Middels een persbericht laat directeur Alwin Maduro van ICE Caribbean weten ‘iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het project Rumbo pa Trabou te willen bedanken’.

“Het project heeft personen die werkloos waren en onderstandtrekkers de mogelijkheid gegeven hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten door een vak te leren of door middel van bijscholing. Het merendeel van de deelnemers heeft een arbeidscontract gekregen.”

In de maand augustus werd de uitvoering van het project Rumbo pa Trabou afgerond zoals contractueel overeengekomen met ICE Caribbean. Tot aan december van dit jaar zal er nazorg worden gegeven door de sector Sociale Ontwikkeling van het ministerie van SOAW. Tijdens dit proces worden alle deelnemers gebeld om na te gaan of zij nog aan het werk zijn en om te bepalen wat er eventueel gedaan kan worden om hen te ondersteunen, zodat zij kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.

“Wij zijn blij met iedereen die aan het slagen van dit project een bijdrage heeft geleverd”, aldus Maduro.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top