Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Politie tevreden over verloop afscheidsparade

2 maart 2017

Willemstad – Over het algemeen hebben de bezoekers en de deelnemers aan de afscheidsparade van de Gran Marcha zich goed gedragen, aldus het Korps Politie Curacao.

Wel werden er in totaal negen personen aangehouden, onder andere voor drugsbezit (zes personen), openbare dronkenschap (twee personen) en mishandeling (1 persoon). Verder heeft de politie geïntervenieerd in enkele discussies en scheldpartijen.

Een totaal van 16 auto’s, die het verkeer belemmerden of zich niet aan de wet hielden, zijn verwijderd van onder andere de Rooseveltweg, Nijlweg, Cubaweg en Blomonteweg. De auto’s zijn door kraanwagens opgehaald en naar het terrein van Isla Verde gebracht.

De eigenaars kunnen weer over hun auto beschikken zodra zij de kosten van het wegslepen hebben betaald. Als er defecten aan de auto zijn geconstateerd of als de papieren niet in orde zijn, moet dit eerst worden geregeld. Deze auto’s staan op het HCC-terrein.

De Milieudienst heeft op verschillende plaatsen langs de route metingen gedaan naar het aantal decibel dat werd geproduceerd. Wie hier meer over wil weten, kan contact opnemen met de Milieudienst.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top