Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Overleg over samenwerking

23 februari 2017

Willemstad – De ombudsman van Curaçao heeft op 20 februari bezoek gehad van Phyllis Hernández en Kenneth Heidweiller van de Organisashon Pro Akshon pa Kalidat Duradero (OPAKD) en Marc Marshall van de Consumentenbond. Doel van de ontmoeting was te onderzoeken hoe de organisaties elkaar kunnen ondersteunen in de bescherming van de cliënten van Aqualectra, die geconfronteerd worden met ontoereikende dienstverlening betreffende de stroomlevering.

De ombudsman, OPAKD en de Consumentenbond hebben uitgebreid gesproken over het vele werk dat OPAKD al heeft gedaan om het welzijn van de bewoners van Curaçao te garan deren op de korte, middellange en lange termijn. De organisaties hebben afgesproken verder te gaan met onderzoeken hoe gezamenlijk te opereren betreffende de stroomvoorziening van Aqualectra.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top