Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Overleg over financiële sector Curacao uitgesteld

DONDERDAG, 5 DECEMBER 2013

WILLEMSTAD — Het overleg over de internationale financiële sector, dat morgen in de vaste commissie over economische ontwikkeling in de Staten zou plaatsvinden, is uitgesteld. Reden is dat minister Jose Jardim van Financiën uitlandig is.

Jardim, die voor deze vergadering was opgeroepen, is deze week afgereisd naar New York voor een overleg met Standard en Poor’s over ‘rating assessments’ en ‘tax matters’. Hij komt zaterdag pas weer terug. De Staten hadden Jardim uitgenodigd om te praten over een aantal zaken die de internationale financiële sector aangaan. Zo stond onder meer het einde van de ‘offshore-regeling’ in 2019 op de agenda, en ook onderwerpen als fiscale infrastructuur, het afsluiten van belastingverdragen, de internationale voorstellen omtrent ‘Base Erosion and Profit Shifting (BEPS), en ‘peer reviews’ van de OESO en de Europese Unie. Het overleg was aangevraagd door de voorzitter van de commissie economische ontwikkeling, Alex Rosaria, namens de Pais-fractie.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top