Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Nieuwe Bonaireaanse gedeputeerden maken kennis met sociale dialoog

VRIJDAG, 17 JANUARI 2014

KRALENDIJK — Het platform de sociale dialoog heeft zijn werkzaamheden hervat. Onlangs heeft de eerste bijeenkomst van het jaar plaatsgevonden. Centraal stond daarbij de kennismaking met de nieuw aangetreden gedeputeerden.

In de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar werd een verslag gepresenteerd van de activiteiten van vorig jaar, zodat de nieuwe gedeputeerden uitgebreid inzicht hebben in de ontwikkelingen tot nu toe. De pas aangetreden personen werden in de gelegenheid gesteld om hun denkwijze over het functioneren van de sociale dialoog naar voren te brengen.

In het afgelopen jaar heeft het platform tien keer vergaderd. Tijdens de vergaderingen werd ook het vergaderschema voor het komende halfjaar vastgesteld.

De sociale dialoog is het overleg tussen de overheid, het bedrijfsleven en de vakbonden. Het doel daarvan is om de levenskwaliteit van de bewoners van Bonaire te verbeteren. De drie partijen hebben met elkaar afgesproken om dit jaar met concrete acties te komen om dit doel te realiseren.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top