Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

KPMG organiseert conferentie gezondheidszorg op Curacao

DINSDAG, 12 MAART 2013

WILLEMSTAD — KPMG in de Dutch Caribbean & Suriname organiseert op donderdag 21 maart een conferentie voor de gezondheidszorg met als titel ‘Something to teach, something to learn’ en subtitel ‘Strategy for change’. Tijdens deze regionale conferentie zijn naast gasten uit Curaçao tevens sleutelfiguren uit de zorgsector uit Bonaire, Aruba, St. Maarten en Suriname aanwezig.

KPMG heeft enkele topsprekers uit het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Nederland hiervoor uitgenodigd van het KPMG Global Healthcare Center of Excellence. De eerste spreker is Mark Britnell, Global Healthcare Partner KPMG UK. Britnell heeft een baanbrekende visie over de toekomst van de gezondheidszorg en een uniek niveau van kennis en inzicht en managementervaring in de gezondheidszorg. Als voorzitter van de Global KPMG Health praktijk, is hij verantwoordelijk voor meer dan 3000 artsen verspreid over 35 landen.

De tweede internationale spreker is David Ikkersheim, aankomend Associate Director, Healthcare KPMG (Plexus) Nederland en ook schrijver van diverse KPMG Healthcare publicaties zoals ‘Value Walks’. De derde internationale KPMG spreker is Ashraf Shehata, IT Healthcare Partner KPMG US. Verder betreden ook lokale sprekers het podium zoals Ashley Duits, directeur Bloedbank Curaçao en Jan Huurman, interim-Inspecteur Volksgezondheid Curaçao en worden er vertegenwoordigers op het podium verwacht vanuit Aruba, Bonaire, St. Maarten en Suriname. Op het programma staan diverse gezondheidszorgthema’s zoals Strategie & Beleid, Kwaliteit, Veiligheid, Financiering en Informatie Technologie.

Het doel van de conferentie is om een podium te bieden aan een discussie voor nieuwe strategische ideeën en oplossingen in de wereld van de gezondheidszorg. De deelnemers kunnen ook beslissen om coalities te vormen tussen de regionale gezondheidszorgpartijen uit de Dutch Caribbean & Suriname regio. “Wereldwijd, net zoals in de regio en ook in ons land Curaçao staat het thema gezondheidszorg hoog op de agenda voor alle overheden”, geeft een enthousiaste Lindomar Scoop, voorzitter KPMG in de Dutch Caribbean & Suriname, aan. “Wat fantastisch is, is dat wij op dit hoge niveau internationale en lokale sprekers bij elkaar hebben kunnen krijgen, om de meest specifieke lokale en actuele onderwerpen uit de sector te bespreken. Dit is simpelweg als uniek te benoemen. Wij zijn dan ook zeer trots om onze gasten volgende week donderdag te mogen ontvangen”, aldus Scoop.

De conferentiedeelname is op uitnodiging. KPMG heeft haar cliënten en relaties uit de sector uitgenodigd, evenals ministers, beleidsmakers, ontwikkelaars en financiers. Gezien de belangstelling die nu al is getoond verwacht KPMG een goede opkomst. Voor meer informatie: www.kpmg.com/dutchcaribbean of e-mailadres info@kpmg.an.

Share this page:
« Back
Back to Top