Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Kansen voor ondernemen op Curacao

13/02/2017

PARAMARIBO – Curaçao is een markt met veel mogelijkheden voor kleine en middelgrote Surinaamse ondernemers. Aanstaande woensdag zal een vijftigtal lokale producenten/exporteurs uitgebreid horen over de mogelijkheden die benut kunnen worden.

“De kansen zijn er om te exporteren en te investeren op Curaçao. Grijp ze aan”, benadrukte Lloyd Cameron, trekker van de organisatie4U Business, en organisator van het eerste congres ‘zakendoen met Curaçao’, maandag tijdens een persconferentie.
Tijdens het congres zullen ervaringsdeskundigen van Curaçao een uiteenzetting geven over de mogelijkheden voor de export naar Curaçao en de rest van de Antillen, en verder.

“Momenteel zijn er wereldwijd 44 miljoen Nederlands sprekenden verbonden een diverse organisaties. Ook Suriname kan daar voordeel uit halen, en op nog geen 2,5 uur vliegafstand, de zakelijke banden met Curaçao optimaliseren”, aldus de organisatie in een persbericht.

Bron: de Ware Tijd, Suriname

Share this page:
« Back
Back to Top