Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Interactieve stand CTB in New York

26 januari 2017

Willemstad – De Curaçao Tourist Board (CTB) staat ook dit jaar weer op de New York Times Travel Show van 27 tot 29 januari. ctbDit is een van de grootste beurzen van de reisbranche in de Verenigde Staten en toeristische bestemmingen van over de hele wereld zijn hier vertegenwoordigd. In totaal zijn er meer dan 500 standhouders afkomstig uit 150 landen.

Deelnemers zijn onder andere toeristenbureaus, bestemmingen, cruises, touroperators en hotels en resorts. De beurs trekt 6.000 professionals uit de reisbranche, 600 mediaprofessionals en 15.000 vakantiegangers.

De stand van Curaçao op de vorige New York Times Travel Show in 2016 oogstte veel succes met de virtual reality-brillen en won de prijs voor de meest originele stand van de beurs. Ook dit jaar gaat CTB een interactieve activiteit organiseren. In de stand wordt op een wand een mozaïek van de Handelskade gecreëerd. Deze mozaïek wordt samengesteld uit foto’s die in het beursweekend worden geplaatst op Instagram met de hashtag #RightNowInCuracao.

CTB vraagt voor het creëren van deze promotionele weergave van Curaçao de hulp van het publiek. Het toeristenbureau vraagt om een foto van jezelf of je omgeving te plaatsen op je open Instagram-account en te taggen met #RightNowInCuracao en @CuracaoTB te volgen gedurende het weekend van 27 tot 29 februari. De foto wordt dan geplaatst in het mozaïek. Na de beurs zal het mozaïek naar Curaçao worden verscheept.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top