Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Inhaalslag uitgifte identiteitskaarten begonnen op Curacao

MAANDAG, 04 NOVEMBER 2013 0

WILLEMSTAD — Overheidsdienst Publieke Zaken, ofwel Kranshi is dit weekeinde begonnen met het maken van nieuwe afspraken voor personen die al maanden op een nieuwe sédula wachten. Dit maakt deel uit van de inhaalslag van Kranshi om personen, die een afspraak tot en met volgend jaar hadden voor een nieuwe sédula, te helpen.

Het is de bedoeling dat deze achterstand in de maanden november en december wordt weggewerkt. Deze achterstand ontstond omdat Kranshi door een defecte machine noodgedwongen maar een van de twee sédula-machines kon inzetten. Hierdoor kon er alleen telefonisch een afspraak worden gemaakt om een nieuwe sédula op te gaan halen.

Inmiddels zijn de drie door de overheid aangeschafte machines op het eiland. Volgens minister Etienne van der Horst (Bestuur, Planning en Dienstverlening, Pais) wordt er deze dagen proefgedraaid. Hij kondigt aan dat op korte termijn de overheid een speciaal communiqué zal uitbrengen over de manier waarop de sédula-machines zullen worden ingezet.

Bron: Amigoe, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top