Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

‘Hustu nog in onderhandeling’

2 februari 2017

Willemstad – Oppositiepartij Un Kòrsou Hustu is nog steeds aan het praten over een verbreding van de steun voor het kabinet-Koeiman.

Dat heeft politiek leider Omayra Leeflang gisteravond laat aan het Antilliaans Dagblad verklaard. Leeflang had gisteravond een ontmoeting met premier Koeiman en de voorzitter van de sociaaldemocratische partij.

Het nieuws van gisteren dat Hustu niet meer beschikbaar was, heeft voor veel opschudding gezorgd, aldus de politiek leider eerder tegenover deze krant.

Premier Koeiman liet gistermiddag via zijn woordvoerder Wimbert Hato weten dat er in deze zaak het laatste woord nog niet is gezegd. ,,Un Kòrsou Hustu is bezig met een strategie. De partij is erop uit om de druk op de ketel te verhogen. Wij gaan zoals afgesproken met elkaar om de tafel zitten”, aldus Hato tegenover deze krant.

De politiek leider van Hustu verklaarde gistermiddag nog aan deze krant: ,,Ik ga naar de vergadering om te horen wat zij te melden hebben. Ik heb op schrift staan dat de onderwijspost aan mij is aangeboden. Later is dat ingeruild voor Financiën.”
Hustu verklaarde eerder, vandaag een persconferentie te houden waarin zij ingaat op de laatste ontwikkelingen.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top