Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Henriquez directeur van SER

31 mei 2017

Willemstad – Raúl Henriquez, de huidige secretaris van de Raad van Ministers, wordt per 15 juni de nieuwe secretaris/directeur van de SER. Dat heeft de nieuwe directeur tegenover deze krant verklaard. Henriquez is na een sollicitatieronde als directeur voorgedragen.

,,Na 17 jaar in Fòrti was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kijk met plezier terug op 17 jaar waarin ik tien kabinetten heb meegemaakt en met premiers van verschillende politieke kleuren heb samengewerkt. Het was een enerverende en spannende periode.”

De nieuwe SER-directeur beschouwt zijn toekomstige functie als een positieve ontwikkeling in zijn carrière. ,,Voor mij is het een positieve ontwikkeling en uitdaging om samen met anderen de regering te adviseren over de sociaaleconomische dimensies van beleid en wetgeving.”

Lees meer: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top