Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Geen betalingsachterstand pensioen op Saba

DINSDAG, 05 FEBRUARI 2013

THE BOTTOM — FZOG heeft de Eilandsraad van Saba laten weten dat het niet de bedoeling was dat de gepensioneerden de brief zouden ontvangen waarin hen werd gevraagd om achterstanden in de ziektekosten te betalen.

Verschillende gepensioneerden zochten contact met de Eilandsraad om raad en hulp. De advocaat van de Eilandsraad nam vervolgens contact op met FZOG. Onder andere wilde de Eilandsraad weten waarom zij geen informatie had ontvangen voorafgaand aan de actie.

FZOG verklaarde dat de brief niet bedoeld was voor gepensioneerden op Saba, maar voor de gepensioneerden van St. Maarten. Het is onbekend of de brief ook aan de gepensioneerden op St. Eustatius werd verzonden.

FZOG bevestigde dat het de gepensioneerden rechtstreeks zou benaderen om ze te informeren over de zaak. Ook de Eilandsraad zal een officiële brief ontvangen.

Share this page:
« Back
Back to Top