Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Forum over herkenning Curaçao op internet

MAANDAG, 25 MAART 2013

WILLEMSTAD — De ICT-vereniging CICA organiseert op woensdag 27 maart in samenwerking met het KennisPlatform, Stimul-IT en de UNA een forum over de bekendheid en bereikbaarheid van en voor Curaçao op het web.

Curaçao is een eiland omringd door water, maar niet geïsoleerd. De organisatoren en de vele belangenverenigingen die in hun missie het promoten van het eiland hebben ingebed, willen dat zo houden. Om de bekendheid op het wereldwijde webnetwerk ook te verbeteren en te garanderen, wordt daarom dit forum georganiseerd.

Een aantal cruciale aandachtspunten zal aangekaart worden en gezamenlijk zal geïnventariseerd worden welke mogelijkheden en belemmeringen er zijn voor het online zijn op de juiste manier van het vakantie-eiland, het dienstverlenend centrum of de financiële hub Curaçao.

De datum is 27 maart 2013 en het forum zal gehouden worden bij Stimul-IT. Het begint om 18.30 en duurt tot 20.00 uur ‘s avonds. Iedereen is van harte welkom en kan zich online aanmelden via www.stimul-it.com.

Share this page:
« Back
Back to Top