Website Korps Politie Caribisch Nederland onlineVRIJDAG, 16 NOVEMBER 2012

KRALENDIJK β€” Het Korps Politie Caribisch Nederland beschikt sinds kort over een nieuwe website. Het is een informatieve site in drie talen (Nederlands, Papiamentu en Engels), die regelmatig wordt voorzien van nieuwe items en die ook mogelijkheden biedt om online vragen te stellen of folders te downloaden.

Hoofdcommissaris van Politie Jan Rooijakker is trots op de nieuwe site van zijn Korps. In zijn voorwoord schrijft hij: β€œMet de introductie van onze nieuwe website kunnen wij u beter informeren waar het Korps Politie Caribisch Nederland voor staat, wat we doen en wat u van ons kunt verwachten.”

Er zijn veel uitbreidingsmogelijkheden op de site. Zo zal er binnenkort een gevonden voorwerpen database voor het publiek beschikbaar komen. Speciaal voor de politiemedewerkers is er een digitaal prikbord (blackboard) gebouwd. Het is nog niet mogelijk om via de website online aangifte te doen. Hiervoor dient eerst de wetgeving (Wetboek van Stafvordering BES) te worden aangepast. De nieuwe website kan worden bezocht op www.politiecn.com.