RGD bedankt jubilarissen en gepensioneerden

08/02/2017

PARAMARIBO - “Ik merk dat niet eenieder beseft welke positie de gezondheidssector inneemt in de samenleving. Men zou moeten meemaken wat deze mensen allemaal hebben geïncasseerd en welke offers zij hebben gebracht.” Dit zei Robby Naarendorp, bondsvoorzitter bij de Stichting Regionale Gezondheids- dienst (RGD) gisteren bij de huldiging van jubilarissen.

Hij benadrukte hiermee hoe belangrijk het is om de offers te waarderen, die jubilarissen en gepensioneerden hebben gebracht voor de organisatie en de samenleving. We zijn voorstander van groei binnen deze organisatie en als mensen hard werken moet je hun bijdrage op prijs stellen."

Het was voor de oud-medewerkers die werden gehuldigd in de Flex Mall reden tot feest. Onder muzikale begeleiding van de formatie 'Hum-phrey and Friends' lieten velen met een brede glimlach op het gelaat en enkelen met een traan van blijdschap, de huldiging over zich heenkomen voor hun inzet gedurende vele jaren.

De RGD is landelijk bezig met uitbreiding van zijn dienstverlening. "De organisatie is vooruit gegaan en sinds ik in dienst ben zie ik groei. Ik heb vele ontwikkelingen meegemaakt en het gaat door", zegt Dew Sharman, voorzitter van de Vereniging van RGD-artsen. Hij kijkt graag op naar de jubilarissen als groep die zich als fundament heeft ingezet voor de bloei van de organisatie.

"Deze mensen zijn door moeilijk vaarwater gegaan en hebben er toch voor gekozen te blijven werken bij onze organisatie. Zij konden ook voor elders hebben gekozen. Ze hebben hun hart op de juiste plek voor de zieke mens en dat moet gewaardeerd worden." Sharman deed een beroep op de nog actieve collega's zich voor te bereiden om te concurreren met andere organisaties die hun cliënten proberen af te pakken.

Bron: de Ware Tijd, Suriname