Nieuw boek belastingrecht Curaçao en BES-eilanden

 WOENSDAG, 18 APRIL 2012

WILLEMSTAD — Met het verschijnen van de uitgave ‘Belastingrecht Curaçao en de BES-eilanden’ is nu een standaardwerk over de fiscale wet- en regelgeving van Curaçao, Bonaire, St. Eustatius en Saba. Auteur Javier Silvania, lector fiscale opleidingen van de Universiteit Nederlandse Antillen, schreef dit omvattende naslagwerk.

Gezien de aanwezigheid van de belangrijke financiële sector was een uitgave op dit gebied gewenst, aldus uitgever Luc Muijser van Convoy uitgevers en Silvania. “Ook in het fiscale onderwijs zal het boek een zeer welkome aanvulling zijn op de boekenlijst. Tot nu ontbrak namelijk een uitgave met de hier geldende belastingregels. Gezien het groeiende aantal studenten voorziet het boek hier in een belangrijke behoefte.”

Enkele weken geleden ontving Silvania het eerste exemplaar uit handen van Luc Muijser van Convoy uitgevers. Silvania toonde zich aangenaam verrast met het resultaat en sprak de verwachting uit dat het boek snel zijn weg mag vinden naar alle professionals en studenten.

‘Belastingrecht voor Curaçao en de BES-eilanden’ (ISBN 978 90 7956 468 2) is via de boekhandel te bestellen.