Kosten elektriciteit ouderen verlichten met programma

26 januari 2017

Philipsburg - Inwoners van Sint Maarten van 62 jaar en ouder kunnen nu deel uitmaken van het programma dat is opgezet om hun elektriciteitsrekeningen te verlichten. Ouderen die in aanmerking komen en aan de criteria voldoen kunnen zich nu inschrijven voor het programma van elektriciteitsbedrijf Gebe. Wie al meedoet met het programma moet zich nu opnieuw inschrijven.

Het programma bestaat uit een vaste korting op de elektriciteitsrekeningen van de mensen die aan de criteria voldoen. Het programma zal 6 maanden draaien en inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij het hoofdkantoor van het bedrijf en bij de Simpson Bay Customer Care Department. Wie wil deelnemen moet 62 jaar of ouder zijn, legaal op het eiland verblijven en een klant zijn van Gebe met een contract op zijn of haar naam.

Het elektriciteitsverbruik van het voorgaande jaar mag niet meer dan 150 KWh per maand zijn. Ook mensen waarvan het contract op naam van een overleden partner staat, kunnen na dit te hebben bewezen deelnemen. Het is ook belangrijk dat er geen achterstallige betalingen zijn.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao