Curacaos overheidsaccountantsbureau Soab breidt uit met adjunct-directeurenWOENSDAG, 31 OKTOBER 2012

WILLEMSTAD — Overheidsaccountantsbureau Soab heeft sinds 1 oktober twee adjunct-directeuren. Naast managing director Geomaly Martes zijn er nu associate director finance Raymond Faneyte en associate director operations Hardy Huisden.

Faneyte studeerde bedrijfseconomie in Tilburg, waarna hij de accountantsopleiding en opleidingen tot forensisch onderzoeker en internal controls auditor afrondde. Hij startte zijn carrière in de accountancy met functies bij onder meer de VB Groep, Deloitte en KPMG. Als associate director wordt hij verantwoordelijk voor de uitvoering van financial audits, bijzondere onderzoeken, operational audits en adviezen op het gebied van corporate governance.

Huisden is economisch geograaf met een bestuurskundige specialisatie. Hij startte zijn loopbaan in sales en management bij Randstad en KPN in Nederland. Hij heeft tevens diverse P&O-, management- en bedrijfskundige opleidingen gevolgd. Naast zijn werkzaamheden als associate director houdt hij zich voornamelijk bezig met organisatiekundig advies voor diverse overheidsklanten op de voormalige eilanden van de Nederlandse Antillen en in Suriname.

Soab is als overheidsaccountant gespecialiseerd in de overheidssector en doet naast de controle van jaarrekeningen en andere verantwoordingen, veel consultancy-opdrachten en geeft ondersteuning aan klanten binnen de overheid en semi-overheid. Het streven van Soab is ‘om een bijdrage te blijven leveren aan het verhogen van het welzijn van de burger door kwaliteit op hoog niveau te bieden aan bestuurders en ambtenaren. Uitbreiding van de directie past in deze strategie.’Vlnr: Hardy Huisden, Geomaly Martes en Raymond Faneyte.