Baoase genomineerd voor 10 Best Caribbean Resorts

27 januari 2017

Willemstad - Baoase Luxury Resort maakt kans om op de lijst van 10 Best Caribbean Resorts van USA Today te komen.

Er zijn 20 resorts genomineerd door de Amerikaanse krant en naast Baoase Luxury Resort staan er onder meer twee Four Seasons en Cuisinart Resorts op de lijst. Het Aziatisch geïnspireerde Baoase staat bekend om zijn luxe en hoge kwaliteit van service. Het resort is het enige Curaçaose resort dat zich heeft weten te plaatsen op deze prestigieuze lijst.

Oliver & Jesse Zahn, verantwoorelijk voor het algemeen management van Baoase, zijn erg trots op de nominatie. ,,We voelen ons zeer vereerd. De nominatie zelf is al een erkenning voor het harde werken en de toewijding van het gehele Baoaseteam. We zouden het zeer op prijs stellen als iedereen op ons stemt omdat dit geweldige promotie voor het resort zou zijn, maar ook voor het eiland Curaçao.”

De competitie wordt gepromoot door USA Today en geeft stemmers de kans om voor de kandidaat van hun keuze te stemmen via hun website. Iedereen kan één keer per dag stemmen tijdens de duur van de competitie. Er kan tot 30 januari gestemd worden en de winnaars worden op 3 februari bekend gemaakt. Stemmen op Baoase Luxury Resort kan via de link www.10best.com/awards/travel/best-caribbean-resort/baoase-luxury-resort-curacao/.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao