Challenge 2019
WAT IS DE CHALLENGE?

Ga jij de uitdaging aan om te modelleren met ons business process platform? Meld je dan aan voor de Modeling Challenge 2019! 

Input your text in this area

13 maart 
Leiden (VOL)


WAT IS DE MODELING CHALLENGE 2019?

De BearingPoint Caribbean Modeling Challenge is een spannende modelleerwedstrijd. Gedurende deze wedstrijd dagen we jou uit om in 3 uur tijd een werkende applicatie te modelleren met ons business process platform - Be Informed studio. Je leert de ins and outs van het platform en krijgt een voorproefje van het echte modelleerwerk achter de systemen die wij voor onze klanten in het Caribisch gebied implementeren.  

Win een reis naar Curaçao! De winnaar van de Modeling Challenge wint een compleet verzorgde reis van een week naar Curaçao. In een rijk gevuld programma wordt het eiland verkennen en kennis maken met BearingPoint Caribbean met elkaar afgewisseld. Tijdens deze In-house week krijg je een kijkje achter de schermen bij ons en maak je kennis met de modelleurs en Be Informed-architecten die we in huis hebben.

Heb jij een bèta achtergrond of volg je een opleiding met enige affiniteit met IT? Dan ben jij dé persoon om deel te nemen aan de Modeling Challenge op 13 maart 2019 tijdens de Bèta Banenmarkt in Leiden of op 4 april 2019 tijdens het Beta Career Event in Amsterdam. Het aantal plekken is beperkt. Wees er dus snel bij!

Input your text in this area

Input your text in this area

VEELGESTELDE VRAGEN

We beantwoorden alvast enkele vragen. Mocht je toch nog iets anders willen weten, neem contact op met onze recruiter Shadee Braun via WhatsApp +31 6 34 27 05 95

Hoe moet ik me voorbereiden? Kort voor het event zullen we je op de hoogte stellen van eventuele oefenopdrachten en de benodigde software. Hou je email in de gaten en benader bij vragen altijd onze recruiter Shadee Braun. 

  • Wat moet ik meenemen? Je laptop en een goed humeur! Je ontvangt in de aanloop naar de Modeling Challenge de informatie over waar je de benodigde software en oefenopdrachten kunt vinden. 

Hoe meld ik me aan? Meld je aan door op een van de aanmeld-buttons te klikken bovenaan deze pagina. Je kunt dan je gegevens achterlaten. Onze recruiter Shadee Braun neemt vervolgens contact met je op om jouw deelname te bevestigen. 

  • Wat kan ik winnen? De winnaar van de Modeling Challenge wint een compleet verzorgde reis van een week naar Curaçao en een kennismaking met BearingPoint Caribbean! Je neemt een kijkje achter de schermen bij een van onze projecten en leert ons en het leven op Curaçao kennen!

WAAR & WANNEER?

13 maart 2019 Leiden University Einsteinweg 55, Leiden 

Leiden (VOL)

4 april 2019 Hotel Casa Eerste Ringdijk 4, Amsterdam