Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Consultatiebureau Soto binnenkort weer open op Curacao

DONDERDAG, 28 FEBRUARI 2013

WILLEMSTAD — Het consultatiebureau van Soto moet binnenkort weer open.  Dat stelt minister Ben Whiteman van Volksgezondheid (PS) na een bezoek. De schade die inbrekers aanrichtten zal worden hersteld..

Tot die tijd dienen ouders met hun baby’s, peuters of kleuters naar het wijkcentrum Soto te gaan waar het consultatiebureau tijdelijk huist.

Whiteman bezocht het consultatiebureau en stelt voor dat er een duurzaam plan komt om de voortgang van de dienstverlening te garanderen. Hier heeft hij samen met sectordirecteur Sirving Keli, waarnemend hoofd Melissa Arias en onderhoudsmedewerker Franklin Marti over gesproken. De daken van eterniet zullen vervangen worden en ook enkele toiletten die niet werken worden gerepareerd, net als de airco en een deel van het gebouw waar nu geen stroom is.

Ook wordt Plataforma Banda Bou benaderd om mee te denken over mogelijke oplossingen. Voor de minister staat vast dat de service van het consultatiebureau moet doorgaan.

Het pand staat op een afgelegen plek en er wordt veel ingebroken. Daarbij worden de nodige vernielingen aangericht. Ook het medisch centrum van dokter Lucasius dat in hetzelfde pand is gevestigd ondervindt veel hinder van de inbraken.

Share this page:
« Back
Back to Top