As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Challenge

 

challenge_bearingpoint2

Werken bij BearingPoint Caribbean is een uitdaging en niet voor zomaar iedereen weggelegd. Bij ons werken getalenteerde professionals met passie voor hun werk. Het zijn dan ook onze eigen helden. Heb jij het in je om tot dit selecte gezelschap te behoren?
Modelleer jezelf tot held van BearingPoint Caribbean.

De BearingPoint Caribbean Challenge is een spannende modelleerwedstrijd. Dit is hét event dat jou de kans biedt om je modelleertalent te laten zien. Ga jij de uitdaging aan?

Ben jij een student richting Informatica en heb je interesse in modelleren? Laat ons zien hoe goed je bent.

De kick-off is op 6 mei. Na inschrijving ontvang je van ons een trialversie van Be Informed Studio*. Tijdens de eerste kwalificatieronde maak je een opdracht die beoordeeld wordt door gecertificeerde Be Informed Modelleurs. De deadline is 17 mei. De jury kiest uiteindelijk 30 finalisten die een uitnodiging krijgen voor de BearingPoint Caribbean Challenge.

De finale vindt plaats op 25 mei tijdens de FRED Expo in Beurs – WTC Rotterdam. In deze ultieme finale heb je gedurende vier uur de tijd om de oplossing van de Challenge te modelleren.
De opdracht is gemaakt door BearingPoint Caribbean in samenwerking met Be Informed.

De winnaar van de Challenge met de beste skills wint de ultieme prijs, namelijk een compleet verzorgde reis naar Curaçao voor een exclusieve kennismaking met BearingPoint Caribbean!
De winnaar krijgt een in-house week bij dit dynamische bedrijf, een kijkje achter de schermen bij het International Solution Center en maakt kennis met de top-modelleurs en BI-architecten die we in huis hebben.

Volg ons via Facebook, Linkedin en twitter voor de allerlaatste updates en tips over de Challenge.

*Deze trialversie is geldig tot 01-10-2013

[si-contact-form form=’2′]

Share this page:
« Back
Back to Top