Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Bonaire in New York en Boston

6 maart 2017

Kralendijk – Bonaire heeft zich de afgelopen weken als toeristische bestemming gepresenteerd in de Verenigde Staten. De tien grootste reisagenten uit New York en New Jersey kregen tijdens een diner een presentatie over het eiland als ‘verborgen juweel van de Cariben’. Bonaire was bovendien voor het eerst aanwezig op de Boston Globe Travel Show.

In New York ging het vooral om de promotie van de non-stopvluchten van United Airlines vanaf Newark. ,,Het doel was om de banden aan te halen met reisagenten die vermogende klanten hebben in het stedelijke gebied van New York, die op zoek zijn naar nieuw te exploreren bestemmingen en naar het gemak van non-stopvluchten vanuit het driestatengebied”, aldus directeur Maurice Adriaens van Toursim Corporation Bonaire (TCB). De cultuur en cuisine van het eiland werden onder de aandacht gebracht.

Op de driedaagse beurs in Boston was er ook direct contact met reizigers. ,,Het exposeren op deze beurs bereikt reizigers uit een markt die zorgt voor de aanvoer voor United-vluchten vanuit Newark en Houston en de Delta-vluchten vanuit Atlanta.” Voor Bonaire is Boston het belangrijkste aanvoergebied in Noord-Amerika.

De meeste bezoekers op de beurs waren geen duikers en voor hen was Bonaire een onbekende besteming. TCB stond op de stand van Bonaire samen met de private sector, vertegenwoordigd door marketingdirecteur Jessica Gonzalez van Harbour Village Beach Club.

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top