Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Belastingverdrag met Saint Lucia voor Curaçao, St. Maarten en BES-eilanden

VRIJDAG, 17 MEI 2013

DEN HAAG — Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft namens Curaçao, St. Maarten en de drie eilanden van Caribisch Nederland een belastingverdrag gesloten met Saint Lucia. Het betreft de aangepaste vorm van het belastingverdrag met de voormalige Nederlandse Antillen over de uitwisseling van belastinggegevens, waarbij het vooral wijzigingen zijn die verband houden met het nieuwe belastingsysteem op Bonaire, St. Eustatius en Saba.

De Raad van State gaf een positief advies over het verdrag, nadat het ministerie op verzoek van vicevoorzitter Piet Hein Donner ook expliciet de bescherming van de persoonsgegevens van inwoners van Curaçao, St. Maarten en Caribisch Nederland noemde in de toelichting.

Het verdrag, dat niet van toepassing is op het Europese deel van Nederland, is ter goedkeuring voorgelegd aan de Staten van Curaçao en St. Maarten en de Eerste en Tweede Kamer.

Bron: Amigoe

Share this page:
« Back
Back to Top