Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

Belastingkantoor wordt telefonisch beter bereikbaar in Suriname

05/05/2013

PARAMARIBO – Met de reparatie van de telefooncentrale en bekendmaking van extra telefoonnummers wordt de belastingdienst komende week beter bereikbaar. Maandag verschijnt een advertentie in de dagbladen met de rechtstreekse telefoonnummers van de afdelingen controle, huurwaardebelasting en loonbelasting. Hierdoor kunnen cliënten gerichter bellen en wordt de centrale ontlast.

Het belastingkantoor kampt al langere tijd met een falende telefooncentrale. Dit leverde grote ergernis op bij burgers die telefonisch informatie wilden opvragen. Bij het bellen van het centrale nummer ging telefoon wel over, maar de telefonisten kregen geen signaal door waardoor er niet werd opgenomen.

Het steeds uitvallen van de centrale werd veroorzaakt door overbelasting. Meerdere keren zijn er daarom reparaties aan het systeem uitgevoerd volgens een medewerker van de technische dienst. Er zullen binnenkort meerdere centrales worden geïnstalleerd om het telefonisch verkeer te spreiden.

Share this page:
« Back
Back to Top