Select region: 

As of June 2017 all Government News has been added to the Government News Archive. We look forward to providing you with more services through our Government Publications. Stay tuned for more insights on our new website releasing soon.

‘Aangifte tegen Dricoma bij OM’

22 mei 2017

Willemstad – Een groep burgers is bezig om samen met een advocaat bij het Openbaar Ministerie aangifte tegen groothandel Dricoma te doen naar aanleiding van de vervallen producten die bij een inspectie afgelopen vrijdag zijn gevonden.

De groep zal eer het zover is komende woensdag een manifestatie bij de groothandel organiseren.

Dat heeft Julius Koko, organisator van de manifestatie van vorige week tegen Joel da Silva de Goes van Goisco, tegenover deze krant verklaard. ,,Vorige week hebben wij een streep getrokken van ‘tot hier en niet verder’. Wij wilden toen excuses hebben van De Goes voor de vervallen producten die hij heeft verkocht. Een paar dagen daarna wordt er bij controle bij Dricoma 22.000 kilo vlees in beslag genomen. Wat wil men? Dit volk vergiftigen? Als er gemiddeld drie mensen zijn die samen een kilo vlees eten, dan heb je hier op het eiland circa 60.000 mensen die het risico lopen dat ze vergiftigd worden. Door aangifte tegen Dricoma te doen moet het OM de zaak wel gaan onderzoeken”, aldus Koko.

Lees meer via http://antilliaansdagblad.com/curacao/15756-aangifte-tegen-dricoma-bij-om

Bron: Antilliaans Dagblad, Curacao

Share this page:
« Back
Back to Top